![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
WARMEN — бандата на клавириста на CHILDREN OF BODOM Janne Wirman, ще издаде третия си дългосвирещ албум, озаглавен "Accept the Fact", на 6-ти юли чрез Spinefarm Records. В него ще гостуват Alexi Laiho (CHILDREN OF BODOM) и Timo Kotipelto (STRATOVARIUS). Ето и парчетата в "Accept the Fact":
01. Accept the Fact 02. Invisible Power 03. Waters of Lethe 04. Roppongi Rumble 05. They All Blame Me 06. Puppet 07. Lying Delilah 08. Return of Salieri 09. Somebody's Watching Me -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Имам го албума от известно време, но не му бях обърнал внимание. Сега случайно попаднах на тях от shuffle.
07. Lying Delilah - 'баси убийствения риф! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 23-February 09 Потребител N: 3274 ![]() |
За тези, които не знаят, Warmen ще издават нов албум тази година. Повече инфо тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 28-February 09 Град: Аз съм от дом Потребител N: 3277 ![]() |
От прочетеното се разочаровах, че вармен няма да наблегнат толкова на инструментали. Именно техните гениални инструментали ги отлъчиха от камарата пауър/прог групи! :/
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 07:48 PM |