![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Какво е дет метълът за вас? Харесва ли ви развитието на стила и кои са любимите ви групи? Иска ли ви се да направите оргия с труповете на съседите си на фона на Cannibal Corpse?
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Ами какво да ти кажа дет метъла както и траша на 80те е музиката, с която съм израстнал. Не само кенибъл корпс ме впечатляват, по-скоро банди като ънлиишед, хипокризи, нейпълм дет, обичуъри, дет повече са ме впечатлявали. Харесвам и обичам до безкрайност дет метъла. Макар че съм започнал с хеви и спийд метъла на 80те. За мен дет метъла много е допринесъл и ме е развил. Жалко че доста банди като еидж ъф сенити вече не съществуват. Аз съм си чадо на 90те, макар че съм 73 набор. Когато хората слушасха металика, аз започнах с венъм, рейвън, даймънд, слейър, содъм и крийетър. Да не забравя ес ди ай и танкард. Та дет метъла просто беше по късна прелюдия след траша и спиийда. Поздрав към всички метъли с песента UNITED - judas priest!!! Една от бандите заедно с ди си и мейдън с които съм закърмен. Унайтед да останем и никога да не се предадем!!! От бритиш стиййл!!! Хеви метъл ис дъ лоу!!!
-------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:00 AM |