![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 13-January 03 Град: София Потребител N: 6 ![]() |
Китара - Peavey Raptor Plus
Усилвател - Peavey Rage 158 (ама не го ползвам много) Струни: Основно Earnie Ball (11; 14; 18; 28; 38; 48 май), ама като закъсам и Yamaha става! Ефекти: НЯМА ![]() Общо взето това е! При вас как е? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
HERE COMES THE STUPID BASS PLAYER!
Аре и аз да се намеся... Марто, ако след дистъра ти има един добър Нойс гейт (И ПРЕДИ НЕГО ЕДИН!) след това софт клип/копресия/гейн/лимитър и ако ги налучкам точно ще звучи като Дистъра на Леми за 1000 $ и така моята Тени за 300 лв или там колкото беше ще звучи като неговият 2000$ Рикенбакер! А вие двамата можете да се видите просто като Зигеро дойде на срещата... не е трудно... те може да не се напиват и да не праат глупости, ама пак е забаавно ![]() ![]() Пак по темата. Суит вади много добър звук понякога... даже почти винаги. Обаче... звука си е по негов вкус... в смисъл, че звучи като неометъл и като Евънесенс... не е тва, на което ти се кефиш стил Авантазия например. А и двамата си забравихте да споменете кабелите, с които разполагате.... айде аз ще го направя вместо вас... Зигер има един оригинален от Ибанец, който обаче е яко скъсан и който трябв2а да ми върне ![]() А Суит има поне 3 един, от които като моя... който щях да си присвоя... А моя ГИЪР го знаете.... Тени за триста лева, усилвател, който не ползвам и струни Блек Сън... Това е всичко, братя ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 06:57 AM |