Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> THE GATHERING с нова фронтдама
Warrior Of Ice
коментар Mar 12 2009, 08:55 AM
Коментар #1

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28397
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

Холандците THE GATHERING обявиха присъединяването на вокалистката Silje Wergeland (OCTAVIA SPERATI) към състава си. Своя дебют за групата тя прави в новия студиен албум, озаглавен "The West Pole". В него участват още гости като Anne van den Hoogen, Marcela Bovio и др. Обложката на албума можете да видите тук, а ето го и съдържанието му:

01. When Trust Becomes Sound
02. Treasure
03. All You Are
04. You Promised Me A Symphony
05. The West Pole
06. Capital Of Nowhere
07. No Bird Call
08. Pale Traces
09. No One Spoke
10. Constant Run

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
abydos
коментар Mar 14 2009, 04:56 AM
Коментар #2

Група: Потребители
Коментари: 2603
Регистриран: 14-December 07
Град: Пловдив
Потребител N: 2481

Не бих казал, че се опитва да прилича на нея, но наистина тук-там се забелязват разни прилики. Не съм я слушал в другата и група, но ми допада. Може би като се слуша целия албум ще може да се оцени изцяло нейната част в албума и идентичността си. Да имитира Анеке би било катастрофално, според мен, все едно да имитираш Фреди Меркюри. Анеке не е само глас, има нещо в маниера и на пеене, излъчването и и всичко останало, което се долавя дори само чрез аудио записи, трудно (ако изобщо е възможно) би се имитирало това. Надявам се групата да продължи в нова посока, а не да се опитва да задоволи закоравели фенове като им предостави нещо наподобяващо предишната вокалистка (както искат феновете на Nightwish, или поне хейтърите на Анет).

^ Анеке не само напусна групата (преди почти 2 години), но издаде вече 2 албума (единия акустичен концерт) с новата си група и не бих се изненадал ако към края на годината издаде още нещо. Лично на мен соловата и кариера много повече ми допада от периода и с The Gathering.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
Warrior Of Ice   THE GATHERING с нова фронтдама   Mar 12 2009, 08:55 AM
monolithe   Ш-ш-ш! Новите песни много яки бе! Баси мам...   Mar 12 2009, 11:05 AM
Stormrider   ЛУДНИЦА! Нямам думи.   Mar 12 2009, 11:10 AM
Slash   Какво имаме тук! Парчето в майспейс ми харесва...   Mar 12 2009, 03:25 PM
sharon   А ако избяга от маниера на Анеке, дори може да ми ...   Mar 12 2009, 03:40 PM
Slash   Няма нужда да избягва, те не са готик банда като W...   Mar 12 2009, 03:46 PM
sharon   А, WT да не са станали готик?! Или нещо аз не ...   Mar 12 2009, 03:49 PM
Slash   За какво ти е да се мъчиш да слушаш групи като Ana...   Mar 12 2009, 04:07 PM
sharon   Не бе, човек (за пореден път някой ме подсеща, че ...   Mar 12 2009, 04:13 PM
scion_of_storm   Не съм чул парчето в МиСпацио, ама щом казвате, че...   Mar 12 2009, 04:53 PM
Anwen   Нещо съм изпуснала.От каде на каде Anneke вече не ...   Mar 14 2009, 03:30 AM
abydos   Не бих казал, че се опитва да прилича на нея, но н...   Mar 14 2009, 04:56 AM
MadHatter   Тия дни слушах трите нови парчета в myspace. The W...   Mar 14 2009, 07:34 AM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 15th September 2025 - 12:55 PM