![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Аз какво да кажа освен ЧЕСТИТО!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 29-November 06 Потребител N: 1700 ![]() |
Екстра свириха пичовете, и почти все любими неща. Всъщност, с изключение на "Trigger" и "My Sweet Shadow", нямаше парче, което да не ме изкефи в някаква степен. Е, така и не направиха нещо от "The Jester Race", но карай - следващия път. Anders се държеше като леко напушен, но предполагам, че това му е чарът. ![]() Иначе и организаторите заслужават похвала за доста добрия звук и съвсем навреме започналия концерт. Прав си за Trigger на моменти куцаше, но пък My Sweet Shadow беше добре, не знам само защо беше избрана за накрая при положение че Андерс бая се изпоти за да може да изпълни всичко като хората. Концерта си беше на ниво, озвучението също, публиката даже беше малко прекалено буйна на моменти поне в нашия ъгъл. Абе мамка му беше яко, евала ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 01:56 PM |