![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 21-March 09 Потребител N: 3326 ![]() |
Има ли тука наши хора?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 21-March 09 Потребител N: 3326 ![]() |
бях на сбирка на фаб преди години... ![]() ахах Кажи какво е мнението ти за тях и аз ще ти кажа моето. верно е че има малоумни закони дето няма смисъл да се спазват ама все некви правила трябва да има, не може така самоцелно да правиш напук на всичко само за да покажеш колко си тъп Не си ме разбрал, но все едно. Не правя на пук на никой. Само когато се наложи и то не просто така. А тези малоумни закони с лопата да ги ринеш. Ако си от хипи/скейт/DIY/феминист/веганите - това е безсмислено, те не правят АБСЮЛЮТНО нищо, освен да си пропагандират лайфстайла, преди да си намерят по-интересно занимание и да станат банкери/бизнесмени/политици или да отидат да работят на някоя бензиностанция, обяснявайки как "системата ги прецакала". Не съм нищо такова. Гореспоменатите обикновено дори не са палнолетни (с малки изключения). В този форум разговарям с деца или със зрели хора? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 04:21 AM |