![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Скоро излиза вторият албум на Wintersun, не може без тема за този гениален проект. Тъкмо има време да обсъдим и дебюта, който според мен е едно от най-великите метъл издания за всички времена. Е, какво мислите за Jari Maenpaa и музиката му?
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Скоро излиза вторият албум на Wintersun Какво скоро, човек? Той е заизлизал скоро от вече близо 3-4 години. Ако въобще някога излезе, пак ще е добре. Първият албум е едно от най-гениалните неща, които някога са се докосвали до ушите ми. Толкова много музика на едно място се събира трудно. Епохален албум наистина, няма да го коментирам изобщо. Забелязва се обаче един доста обезпокояващ модел - дебютът е писан в продължение на осем години, както е тръгнало и на новия албум ще му трябва толкова време. Не знам доколко това е от някаква полза за Яри - ако тенденцията се запази, много бих се чудил дали този човек ще може да се изхранва от музика (за да бъда точен, нямам идея как се изхранва в момента). А би било страшна загуба, ако такъв гений започне да се занимава с музика само в свободното си време - нищо хубаво няма да излезе от това. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:53 AM |