![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Нека тук да поговорим за другата музика която харесвате.Почти съм сигурен че никой не слуша само метал :punk: :punk: :punk: Аз лично харесвам някои от парчетата на Моби и Chemical Brothers.Въпреки всичко мнението ми е едно
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :D -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Добър ден, да кажа първо! Колкото и да ми се иска няма да се замеся в "пълноценнеия" ви спор, тъй като аз и без друго предпочитам да поствам в тема ,която се развива в първоначалния си вид т.е. "Другата музика".
Първо да кажа ,че аз не се смятам за метал ,а и дори не бих искал останалите да ме смятат за такъв. KoRn, Faith No More, Nirvana, Pearl Jam, TOOL, system of a down, coal chamber, Rage Against The Mashine, acidust са групите които ме свързват по някакъв начин не с метала, а с по-твърдата музика. Останалите групи които ме радват са в сферата на алтернатив рока и пънк музиката. Ще се надявам ,че няма да има проблем ако поствам във вашия форум ! А и също немога да разбера Metal_World начинание свързано изцяло само със стилове по тежки от хардкор ли е , или към него се включват и пънка и разните видове рок?! Наистина много се кефя на реге и дъб ,а за съжаление дори нямам познат които да споделят обичта ми към тези стилове. Поздравявам Макс Кавалера и компания за реге нотките в музиката им, и личния им интерес към него. "сборщина (провинциални) селянчета "... много ми се иска, ама ай няма да коментирам, само ще отбележа че предобеденоста е черта на ограничените и недоразвити хора(това доказва че голяма част от рапърите и чалгарите са точно такива, и паралелно с това Адриан те превръща точно в един такъв "селянин", от който ти се отвръщаваш). |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:04 PM |