![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Slania излезе, и макар да нямам достъп до компютър за повече от 10ина минути, чух едно парче от новия албум и бях впечатлен. Мисля, че швейцарците ще се окажат (поне засега) едни от тези, които не изневеряват на феновете си и хем се развиват, хем държат стабилно високо ниво.
За дебютния им албум няма смисъл да редя суперлативи - Спирита говори за себе си. Някакви почитатели/любители на тея симпатяги? Uis Elvetie!!! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хахаххахах, Венц', TREFFER!
Та...къде бяхме? А, да. Yet another ruined (maybe) effort. Нуклиър бласт ду ит агейнз <3 Мементо е хубав. Иначе като цяло всички песни (освен 2143324327те филъра) започват грабващо, и след няма и минута какво...ами - празен вятър, викам аз. Ужасно нетрайно, а не си падам по крайните мнения иначе. The Cauldron Of Renascence започва добре, ама се изтърква. Омноса също...в Ната въобще не знам какво и най-вече ЗАЩО става. Извод? => отивам да си слушам Ven. След него ще дойдат Spirit и Сланинката. Ала май най-вече двете първи. /наистина се надявам следващата година и Еквилибриум да не започнат тези дивотии/ Бтв, акустичният на Елвънкинг е с милиони хидросфери и атмосфери над туй нещинку. Не като инструментали, не. Но като пълноценност и трайност / привлекателност. Поздрав с DRUID. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 08:18 PM |