![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
След поредния драматичен старт на пистата Хунгароринг, реших да пусна тази тема и да чуя коментара ви. Аз съм фен на Шумахер още от 1992 г. и от тогава почти не съм изпуснал старт на формула 1.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
За съжаление не можа да отговориш като възпитан и интелигентен млад човек, но пък опитът си е опит.
Интересното тук е как точно преценяваш кой колко добър е. Правил си им тестове в едни и същи коли ли? Надали. И взимам примерите ти. Фетел в Торо Росо - едно перфектно състезание с пол позишън и победа и посредствено или средно представяне през другото време. Тази година имаше възможност да започне добре, но я пропиля. А между другото ми се ще да викам за него, но не виждам да постига сериозни успехи. Алонсо - цял живот кара Рено, така че какво можем да кажем за него? Маса - човекът се класира в топ 4 всяка година, в която кара с някоя от хубавите коли. Ковалайнен например не може да се похвали с това и ако някой път си позволя да наричам някого некадърен пилот (поне за Ф1), то вероятно би бил той. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd August 2025 - 08:50 AM |