![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Е, последно време се навъдиха страшно много групи свирещи олдскуул траш, докарващи изцяло осемдетарски саунд и т.н. Какво ви е мнението за тази тенденция, любими групи?
На мен лично страшно много ми допада тази вълна, само да спомена Warbringer, Municipal Waste, Bonded by Blood, Evile, Violator, Merciless Death, Fueled by Fire какво ли още не, всички свирят много здраво ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Аз лично съм страшно доволна от тази вълна. Немалко пъти с кого ли не съм си говорила именно за тези банди. Смятам, че измежду тях има много такива (които повече загалат на копи-пейст за момента), които надали ще се задържат за повече от два албума време на сцената (например Bonded by Blood, въпреки че пък точно на тях им го желая най-много, защото най-много ми харесват). Има и такива, обаче, които ще се задържат и ще си доразвият стила, който е започнал от етап "едно към едно със старото", Municipal Waste не само, че са по този път, а и са с голям потенциал (например, не са само те)
Много се радвам, че измежду всички извращения на метъла в днешно време се появи и такъв олдскуул с такъв заряд. Много стискам палци на стила. ![]() А новият Warbringer е много, много здрав, още в темата за слушането написах. И това, което там написах, впрочем, важи като цяло за ситуацията около това прекрасно явление, че класическите банди могат да се успокоят, ще го бъде техният стил. ![]() ![]() Gama Bomb, наред с Evile, Bonded by Blood, Municipal може би са ми най-големите фаворити. Но като цяло всичките много ги харесвам. Тия дни имахме малко полемики относно коя ще да е бандата, която, така да се каже, отпуши нещата, един вид-стимулира и заздрави самочувствието на този тип банди. Смятам, че Evile, при все, че те са на по-късен етап, бяха "виновниците". ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 03:24 PM |