![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Какво е дет метълът за вас? Харесва ли ви развитието на стила и кои са любимите ви групи? Иска ли ви се да направите оргия с труповете на съседите си на фона на Cannibal Corpse?
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Новия Debauchery и да го сваля, все тая - може да си пусна стария, пак ще свърши работа.
За Ulcerate се разбрахме, че е свинщина, ще има ревю в близкия месец. Brutal Truth-а си е супер, въпреки твоето мнение, в края на краищата е нов от толкова време насам... Як си е и също ще има ревУ. Със Seance малко си закъснЕл. Mumakil си е ебал дроба, ама не е за ревю, хах. General Surgery го пускам да се сваля, а останалото още не съм го хванал, че имам вече 3 тона нова музика за слушане. И така... Вооще, яка тема, само за ценители, еин вид... Тук може и да подочувате какво смятам да пиша, ако имам с кого да си лафя тук, ест, и ако въооще на някой му дреме, хах. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:18 AM |