![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Искам да си адна хора във facebook, който има може да си напише трите имена тук.
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Каква е идеята на това чудо? Ми да поддържаш контакт с хора с които се виждаш рядко. Аз друго в него не намирам. ... и да се показват публично, често без твое разрешение и знание, твои снимки, сведения, материали и прочее. Реално е голяма конспирация тоя сайт - дори без да имаш регистрация там в един момент установяваш, че има твои снимки примерно от ученическите ти години, от разни партита, дори как тичаш гол по плажа, все още невръстен и неокосмен. Изобщо компромати, които не би искал да са публично достояние. Трудно обаче можеш да се бориш с това, тъй като правилата за публикуване на материали там са много завъртяни и изобщо не са в интерес на потребителя. В началото идеята ми се виждаше много добра и прекарвах доста време в сайта, но сега силно се замислям дали да не се махна от там и ако не изцяло, то поне частично да се опитам да залича следите, които съм оставил (и съответно другите, които са оставили за мен). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 10:31 AM |