![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 29-April 07 Град: София Потребител N: 2042 ![]() |
Мина известно време откакто излезе Systematic Chaos и реших да ви попитам за мнения за него.
Моето все още не е напълно оформено, колкото повече слушам, толкова повече се засилва усещането ми, че изпускам нещо съществено... -------------------- Dreams they come and go, ever shall be so,
Nothing's real until you feel... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
DREAM THEATER, които ще посетят за втори път България, за да закрият тазгодишния "Kaliakra Rock Fest" в Каварна на 3 юли (поръчай билет онлайн), пуснаха специални "мийт енд грийт" пакети на цена от 125 EUR. Ето какво могат да получат почитетелите на Театралите срещу около 250 лв. (по курса на деня):
# Ексклузивна среща с групата # Персонална снимка с групата # Автографи с включена картичка # Официален "мийт енд грийт" бадж # Специална DT-кърпа за глава # Комплект перца на DREAM THEATER # Колекционерска нашивка "Black Clouds & Silver Linings" # Ваучър на стойност 25 долара за официалния онлайн магазин на DREAM THEATER Ако имах толкова кинти и бях още такъв фен на грпата какъвто бях преди 6-7 години... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 07:17 AM |