![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
На официалния сайт на HAMMERFALL се появи нова информация относно европейското им турне, включваща:
April 7th - Maribor, Slovenia - Stuk April 8th - Zagreb, Croatia - Boogaloo April 10th - Sofia, Bulgaria - Universiada Hall April 11th - Belgrad, Serbia - SKC April 12th - Budapest, Hungary - Petцfi Hall April 14th - Wien, Austria - Gasometer April 15th - Prague, Czech Republic - Abaton Eдната подгряваща група ще бъде SABATON, втората тепърва ще се доуточнява. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Mи, какво да кажа, Деси трябва да е доволна - Канс не успя да хване високите вокали. За сметка на това беше единственото, което се чуваше добре.
Томовете (може би умишлено) бяха много шумни, но като цяло барабаните ме накефиха, солото също, ама тъкмо там ми се крещеше повече. Новият китарист не изсвири баш солата на някои от песните (заби в безлична импровизация любимия ми момент от Renegade), въпреки което не се представи зле и вкара стил в старите песни, едновременно вписвайки се в звученето на групата. Само дето китарата му беше твърде по-силна от другата и когато Oscar свиреше соло чувахме само бас мюта от другата китара, оплетено - лес поул-а имам предвид. И не изсвириха всички песни, които ми се щеше. Не че не съм доволен, сетлиста беше чудесен, просто има още пет-шест парчета на които много държах, предполагам знаете кои. =) Сабатон обаче се представиха много силно, съвсем явно бе че и ние ги изненадахме приятно, хъхъ. Ще се радвам да ги видя пак, дори може би да чуя любимата си Purple Heart. Много яко изпълнение на Cliffs of Gallipoli, трябва да се отбележи, и разбира се 40:1. С Bloodbound ще се видим явно някой друг път, защото не успяхме да взелем за началото. Що за глупост, честно?! Но както и да е, организацията вече отнесе достатъчно храна. Публиката беше на ниво, нека пропуснем тринайсет годишните и прочее, мисля че и групите ни харесаха. А, да - от отдавна не съм пял с толкова кеф. ![]() Абе, много добър концерт. Хамърфол ми бяха голяма мечта и ето че най-сетне ги видях. Остана какво да очаквам и за следващия път, щото аха, надявам се да има такъв. =) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:50 AM |