![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
На официалния сайт на HAMMERFALL се появи нова информация относно европейското им турне, включваща:
April 7th - Maribor, Slovenia - Stuk April 8th - Zagreb, Croatia - Boogaloo April 10th - Sofia, Bulgaria - Universiada Hall April 11th - Belgrad, Serbia - SKC April 12th - Budapest, Hungary - Petцfi Hall April 14th - Wien, Austria - Gasometer April 15th - Prague, Czech Republic - Abaton Eдната подгряваща група ще бъде SABATON, втората тепърва ще се доуточнява. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
ЗВЕРИЛНИК. Канс поне няма да ме рита, всичко ме боли. Като им знам всички текстове, крещя, какво да се прави, пък гърлото ми е болно. Боли, много. И сега, прибирам се вкъщи, сядам пред компа и сякаш цялата ми енегрия се изсмуква. Чака ме интересна събота и неделя.
Оскар беше облечен неимоверно гейски, обаче изпълненията им бяха мека казано на ниво. Много са силни на живо, момчетата, евала, чакам пак. Не мога да съм сигурен за последователността на песните, чухме обаче: -Glory to the brave -Heeding the call -Let the hammer fall -Renegade -The way of the warrior -Always will be(не го изпяха туй) -Riders on the storm -Hearts on fire -Crimson Thunder -LotA+Trailblazers -Dreams come true(не го пяха, ма пък ние я пяхме доволно добре) -Bloodbound -Natural High -Any means nessesary -Last man standing -Legion -Punish and enslave -Between two worlds -Hallowed be my name Принципно бих заменил последните три за Stone cold, At the end of the rainbow и On the edge of honour, aла и така се размазах здраво. Дано наминат пак. П.П: Страх ме е да попитам, ама какво изпуснах от Сабатон? Мненията, които съм чул досега, са били прекалено нечленоразделни. Публиката била повече от перфектна, казват. Може ли малко по-подробен разказ? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:41 AM |