![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
На официалния сайт на HAMMERFALL се появи нова информация относно европейското им турне, включваща:
April 7th - Maribor, Slovenia - Stuk April 8th - Zagreb, Croatia - Boogaloo April 10th - Sofia, Bulgaria - Universiada Hall April 11th - Belgrad, Serbia - SKC April 12th - Budapest, Hungary - Petцfi Hall April 14th - Wien, Austria - Gasometer April 15th - Prague, Czech Republic - Abaton Eдната подгряваща група ще бъде SABATON, втората тепърва ще се доуточнява. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Страхотия отвсякъде, още се опитам да осмисля какво ведях и чух снощи. Не се случва често да определям всички песни без изключение, съответно на три групи поред, като абсолютно попадение в десятката.
Bloodbound ни загряха подобаващо, но в началото звукът беше доста зле заради набичения до небето бас, който заглушаваше всичко. Поне от пулта оправиха работата точно навреме за "Nosferatu", нататък всичко си беше екстра с минимални изключения чак до края на концерта. Sabaton си заслужиха повече от стопроцентно всеки един истеричен писък и наистина перфектното посрещане - не си спомням българската публика да е приветствала така топло която и да е група, свиреща за пръв път тук, с изключение може би на самите Kamelot преди време. Размазаха ни още с "Ghost Division", нататък следваха единствено и само хитове, от възможно най-ударните и директните, така че след последните звуци на медлито ми оставаше просто да мигам в посока на сцената и да се опитвам да проумея как може някоя група да звучи толкова зареждащо и да се раздаде то такава степен, макар и в рамките на седем-осем парчета. Надявам се да ги видим тук и на самостоятелен концерт, за да ни довършат съвсем - заслужават го, а и ние ще им отговорим подобаващо. За HammerFall каквото и да кажа все ще е малко - чисто субективно са ми сред най-любимите групи, но дори и да не бяха, силно подозирам, че пак щях да реагирам по сходен начин - някои просто са създадени, за да правят музика, а специално HammerFall са тоталното живо доказателство. Изсвириха едни от най-любимите ми песни от новия албум, минаха подобаващо и през останалата част от дискографията си. Cans се справи паметно блестящо и емоционално, другата по-голяма част от овациите ми отидоха директно за Pontus - не е лесно да разучиш какво се случва из общо седем издадени до момента албума, когато си се присъединил към състава съвсем наскоро, но дори и импровизациите ми харесаха много; човекът си има егати техниката, а "Something For The Ages" директно ме остави безмъвна... Въобще целият сетлист изсмука каквото бе останало от мен, ще ми се само "Dreams Come True" и "Always Will Be" да бяха изпълнени, вместо да звучат за финален фон, но пък трябва и да има нещо, за което да живееш и занапред, хах. Толкоз от мен, остава да регенерирам мижавото хриптене, което издавам в момента до поне бледо подобие на някакъв глас, а болките във врата и цялото тяло хич не помагат, но поне знам защо се чувствам така и с радост бих повторила/потретила (...) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:40 AM |