![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
![]() Още не съм го чул целия, но мога да кажа, че със сигурност заслужава отделна тема. Албумът е повече от невероятен и тотално надмина очакванията ми, които не бяха малки след Bible Black. Учудващо е колко свежо звучат, направо да не повярваш, че са на по 60 години. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Проклет шедьовър от началото до края! За жалост изтече точно вчера преди концерта и не можах да му отделя толкова внимание, колкото исках и колкото заслужава записът най-вече.
Идеало пипнати песни, изключителен баланс между познатата от вече толкова години злокобна Dio-вска нишка на пеене, а и самата музика е на светлинни години от всякаква възможна критика. Атмосферата е много хомогенна при все това, че песните са доста далеч като замисъл една от друга. "Atom And Evil" е една от най-забележителните откриващи песни, които съм чувала напоследък, личи си и защо "Bible Black" беше избрана за сингъл - звучи си като ядрото в "The Devil You Know" откъдето и да го погледнеш. Също така перфектен завършек с "Breaking Into Heaven", която наред с "Rock And Roll Angel" директно нахлу сред фаворитите ми от албума (впечатляваща работа на Iommi там, по дяволите ![]() ![]() Еdit: Венци, много си прав, но вчера го говорихме това - с Dio или трябва да се съобразяваш на макс, или въобще не бива да започваш каквато и да е колаборация! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 11:28 PM |