![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 10-April 09 Потребител N: 3351 ![]() |
Казвам се Радо, на 25 г. от София. Не помня точно от колко време слушам метъл, защото не си водя лични отчети. И понеже ме мързи да пиша пак какво слушам, ще пейстна извадка от личната ми страница:
Цитат THYRFING, SVARTSOT, FINNTROLL, ELUVEITIE, KROMLEK, TUATHA DE DANANN, KORPIKLAANI,EINHERJER, CRUACHAN, NERTHUS, TURISAS, DARKSEED, HOLLENTHON, NIGHTWISH, SIRENIA, TIMO KOTIPELTO (STRATOVARIUS), LUNATICA, ENSLAVED.
Тук ще обърна специално внимание на мелодет групата SOULDRAINER - невероятен, размазващ "грухтящ" мелодет, който според мен е в състояние да оправи всякакви душевни болки. ![]() Слушам още In Flames, малко Amon Amarth и други, които още не съм ги открил. ![]() ![]() R O C K ROB ZOMBIE, MARILYN MANSON, ZZ TOP, POWERMAN 5000 (не е много сигурно, че е точно рок, но така го пишат по сайтовете), HOT ACTION COP, THE BUZZHORN, ОБРАТЕН ЕФЕКТ. Това е сравнително пълен списък на музиката, която слушам. Не понасям ч**гата, футбола, както и всеки спорт, който НЕ Е свързан с коли и камиони!!! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 07:36 AM |