![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
На официалния сайт на HAMMERFALL се появи нова информация относно европейското им турне, включваща:
April 7th - Maribor, Slovenia - Stuk April 8th - Zagreb, Croatia - Boogaloo April 10th - Sofia, Bulgaria - Universiada Hall April 11th - Belgrad, Serbia - SKC April 12th - Budapest, Hungary - Petцfi Hall April 14th - Wien, Austria - Gasometer April 15th - Prague, Czech Republic - Abaton Eдната подгряваща група ще бъде SABATON, втората тепърва ще се доуточнява. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
- Ами аз, тъй като не съм фен на Hammerfall като цяло, бях просто любопитна как ще звучат на живо. За тях специално поседнах, така че да мога да им се насладя адекватно, а не истерично като на Sabaton. Честно казано по едно време ми дослучаха, но това е защото не ме грабва цялото им творчество. Като цяло звука ми хареса. Поздравления за вокала на Хамърфол - смая ме определено, звучеше като на записите, поне от моето място! Шоуто беше много идейно и ме впечатли доста, светлинни те ефекти - всичко!
- За Сабатон не знам какво да кажа...Музиката им като цяло ми действа безумно филмиращо. Публиката ги смаяхме определено, но и си заслужиха. Невероятен заряд, нямаше издишане от страна на вокали и прочие или поне не съм чула, и ме развълнуваха до толкова, че за 30 минути вече бях труп...Мисля че и на Камелот не бях толкова въодушевена. Поклон!!! - Bloodbound - за мое огромно съжаление не успях да чуя повече от 1 парче, но със сигурност съм изпуснала доста... ![]() ![]() "Nothing on earth stays forever but none of your deeds were in vain Deep in our hearts you will live again you're gone to the home of the brave..." "Primo Victoria!" ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:36 AM |