![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
На официалния сайт на HAMMERFALL се появи нова информация относно европейското им турне, включваща:
April 7th - Maribor, Slovenia - Stuk April 8th - Zagreb, Croatia - Boogaloo April 10th - Sofia, Bulgaria - Universiada Hall April 11th - Belgrad, Serbia - SKC April 12th - Budapest, Hungary - Petцfi Hall April 14th - Wien, Austria - Gasometer April 15th - Prague, Czech Republic - Abaton Eдната подгряваща група ще бъде SABATON, втората тепърва ще се доуточнява. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 28-February 08 Потребител N: 2615 ![]() |
Ние успяхме да влезем минути преди Bloodbound да излязат на сцената.
Признавам, че имах резерви към тях...обаче всички те се изпариха след първото парче. Харесаха ми. Ама наистина ми харесаха. После Sabaton - е, нямаше такова беснеене и куфеене, тези момчета направо ме разбиха отвсякъде. Заслужиха си всеки един вик от наша страна. Раздадоха се от сърце и душа, а мисля и удоволствието беше взаимно. Sabaton изобщо май не са очаквали толкова бурно и топло посрещане, а залата буквално се тресеше. По едно време дори имах усещането, че ще се срути. ![]() ![]() ![]() За Hammerfall, каквото и да напиша, няма да е достатъчно, а и ще се повторя с другите писали преди мен. Една много любима група. Чудесни бяха! За тях вече почти бях останала без сили и глас, но това ни най-малко не ми попречи да се насладя на музиката им. Имаше толкова много емоция събрана на едно място. Ох, то каквото и да напиша, все ще е малко, в сравнение с това което беше в действителност. Знам само едно, със сигурност исках още и още и още... Беше невероятен концерт! Сигурна съм, че ще пазя този спомен дълго, дълго... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:34 AM |