![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Който желае, нека сподели (ако изобщо някой е заинтересован, аз ще се изкажа по-късно).
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Тези, за които се сещам в момента, са
Sting - Ten Summoner's Tales Kraftwerk - Autobahn Dead Can Dance - Aion и още един куп неща всичко на Loreena McKennitt Miles Davis - обикновено слушам отделни песни, но сякаш повечето са от Kind of Blue Massive Attack - Mezzanine преди известно време се присетих за Ted Nugent - Ted Nugent Maroon5 - Songs About Jane (пускам си го с огромно удоволствие понякога) Zbigniew Preisner - Requiem for my friend и по-специално частта "Life" На Jethro Tull и Pink Floyd не знам дали им е тук мястото, но определено са ми доста скъпи. Също не знам дали мога да спомена ренесансовите композитори, тъй като те не са издавали албуми (по обясними причини), иначе бих изредил Gesualdo, Palestrina, Monteverdi и John Dowland. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 02:34 AM |