![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Абе на скоро прослушах Rhapsody и сега търся банди в тая насока. Нали се сещате: епически битки, могъщи дрокони, безсмъртни герои, Мрачен крал.
Кажете ми някои подобни групи. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Те точно такава насока ще поддържат и занапред, ако може да се вярва на разните интервюта. Очакванията ми бяха разположени на двата полюса - или някакъв шедьовър от типа на "Nosferatu" (мечти), или нещо в продивоположния кофти ъгъл. Ами, "Tabula Rasa" не звучи нито като едното, нито като другото - определено има доста добри моменти, не отричам; харесват ми и въпросните експериментални кръстоски, или поне не ме дразнят така, както когато го чух за пръв път. Че му трябва време за възприемане е повече от ясно, но веднъж като го схванеш, нататък е лесно. Смачква с идейност и музика "Book Of The Dead" по абсолютно всички показатели, а Bloodbound доказаха, че и самите парчета (макар и само две да бяха изпълнени) звучат много добре на живо.
Powerwolf са изпипали "Bible of the Beast" в най-малки детайли и си личи - радват ме тотално маниашките текстове, всичките убер грабващи мелодии, да не говорим за хоровете и моментите с органа, които заслужават директно място на пиедестал. Като музиканти не мърдат и на йота и хич не изневеряват на себе си, но пък не виждам и проблем, след като формулата очевидно работи. Още повече, че говорим за трети албум и е простимо. Има си хитовете, има си е по-сериозните композиции, заигравката, здравите рифове ("Werewolves Of Armenia", някой?!?!?!) - въобще кой каквото търси, така че печелят едно огромно браво от мен. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:17 AM |