![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Започваме с кратък пример за доминацията ни в Евро-Господарите на Ефира http://www.dnes.bg/article.php?id=56825
Чисто се чуда да се смея ли, да плача ли. Кой е крив и кой е прав. Определено сме най-забавната държава на Балканите, а защо не и в Европата? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() За Света трябва да си направя справка, но си мисля, че бая ще трябва да се озоря ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
За мен лично решението би дошло главно от обществото, което да изисква промените. Това което ти каза е така и всички хора го знаят. Обаче не може човек, който си оставят хладилника отворен, защото го мързи да горазмрази (визирам мой познати) да ми говори как трябва да се смени системата. Трябва така наречения green marketing да се развие, защото лобистите, които работят за тези идеали са супер зле в подхода си и не постигат нищо.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 26th July 2025 - 11:51 PM |