![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Какво е дет метълът за вас? Харесва ли ви развитието на стила и кои са любимите ви групи? Иска ли ви се да направите оргия с труповете на съседите си на фона на Cannibal Corpse?
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Макар и в тази насока, нито едно от тези демота и албуми не са на нивото на Human. А Focus на Cynic е след него. Виж за Watchtower е друго, но те пък не са дет, макар че няма да се изненадам ако Чък е бил вдъхновен от тях.
Относно текстовете, според мен по-късните му са много по-добри. Тези за зомбита, изкормване и т.н. са малко като за 15 годишни бунтарчета и ако го лишиш от музика или пък седнеш да му обърнеш внимание ще видиш, че е доста глуповат и смехотворен. Докато истински тежките текстове дори без музика са силни. Относно Control Denied, наистина щеше да е чудесно да се издадат тези демота в завършен вариант. Все пак в доста интервюта Чък е споменавал, че от доста време иска да се занимава с такъв стил, без той да пее. Сигурен съм, че щеше да пожъне още по-голям успех и популярност от колкото с Death. А и Тим Аймар е просто уникален(Pharaoh обаче никак не са ми по вкуса). |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 07:43 AM |