![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
аз съм момче на 20 години от едно село близо до София, кефя се на хардкор и повечето метъл стилове. мразя чалга, емо, лигави тийнейджъри (нямам предвид възрастта) и бирата ми да е свършила
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Малина не идва от храста малина и е с ударение на 1-вото а. Идва от махала, но как е преобразувано до такава степен, че да стане малина дори и аз не мога да ти кажа ![]() Верно ![]() Надявам се, че няма много момичета със забрадки при вас. Културата е хубаво нещо, но не и когато ти се навира в лицето умишлено и изкуствено. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
ами да ти кажа ние сме доста голямо село.Около 2000 души сме и хората тук са по-скоро градски тип. Аз лично живея в блок и не, няма момичета със забрадки, понеже няма турци. повечето хора работят или живеят в София. Самият аз съм "Софиянец". По-голямата част от роднините ми са софиянци (около 5 поколения назад), но тук ми харесва повече, отколкото в мръсната, гадна София. Няма какво да ме задържа там.
Майка ми и баща ми са разделени откакто бях на 6 години. Баща ми сега работи в чужбина, а майка ми дори не я знам къде е. Изнесе се от нас преди 2 години. Нито каза къде отива, нито ме потърси. (Сметнах за добре да го споделя. Нали все пак това е моето представяне). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
ами да ти кажа ние сме доста голямо село. Около 2000 души сме и хората тук са по-скоро градски тип. Аз лично живея в блок и не, няма момичета със забрадки, понеже няма турци. повечето хора работят или живеят в София. Самият аз съм "Софиянец". По-голямата част от роднините ми са софиянци (около 5 поколения назад), но тук ми харесва повече, отколкото в мръсната, гадна София. Няма какво да ме задържа там. Майка ми и баща ми са разделени откакто бях на 6 години. Баща ми сега работи в чужбина, а майка ми дори не я знам къде е. Изнесе се от нас преди 2 години. Нито каза къде отива, нито ме потърси. (Сметнах за добре да го споделя. Нали все пак това е моето представяне). Споко, дори да беше казал, че живееш в къща, нямаше да си помислим, че си селянин! Нали сега е модерно "софиянците" да се заселват в близките крайградски територии, да избегнат шума и замърсяването в столицата. Аз поне познавам няколко семейства, които направиха това. А да те питам - там при вас ли снимат филми, чувала съм, че има снимачни площадки. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:50 AM |