![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Пишете коя група поне според вас смятате, че и е време да се разпадне...
Тука май трябва и азз да кажа .... с мъка трябва да кажа MetallicA ![]() ![]() ![]() всичко си има край ... техния би бил не толкова велик след St.Anger... защо не се разпаднаха през 98 боже ?? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Wij za towa moje i da si prawa no ne sywsem, zashtoto wse pak metallica prawqt ubijstweni koncerti...naj malkoto, na men li4no posledniq album mi hareswa, ne kato master of puppets de...no imam 4uwstwoto 4e ako sega metallica izdadat master of puppets nikoj nqma da mu obyrne wnimanie...
wse pak ot4eti i fakta 4e metallica sa mega banda ne samo na metal niwo a i na niwoto na swetownata muzikalna scena... i ako mi poso4ish pone edna grupa ot wremeto na metallica koqto da e po blestqshta ot tqh... ako mi poso4ish edna metal banda ili kakwato i da e, koqto da e naprawila po ubiistwen i profesionalen live w bg... donqkyde shte se syglasq s teb, zashtoto mnogo bandi izdawat 1-2 albuma i potywat w zabwenie, po4wat da kopirat sami sebe si... dokato metallica ne go prawqt, za tqh si mislq ne e problem da napishat neshto w stila na master of puppets, no ne go iskat...pone az mislq taka |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 09:48 AM |