![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Пишете коя група поне според вас смятате, че и е време да се разпадне...
Тука май трябва и азз да кажа .... с мъка трябва да кажа MetallicA ![]() ![]() ![]() всичко си има край ... техния би бил не толкова велик след St.Anger... защо не се разпаднаха през 98 боже ?? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Metallica, ехх ... Metallica ... На времето наистина ви биваше, наистина бяхте велики и имахте най-верните фенове, отдавахте им се изцяло, както на концертите, така и в албумите. Но новото време ви смаза, пречупи стойностите ви, дори вече сами сигурно не можете да определите стила, който свирите. Защо да принизявате великото дело, което започнахте и на което вече мисля трябва да се сложи край? Просто се спрете ... така или иначе ще си останете може би най-светлите и уважавани образи в историята на метъла ... Не опетнявайте себе си ... отдавна се доказахте, можете - разбрахме го, но стига с това банално, изгниващо звучене!
Никой фен на Metallica не трябва да се обижда .. това е моето лично мнение, аз никога няма да отрека тази група, но налице са фактите ... Не ми беше лесно да напиша това, но вече не могат да задържат вниманието ми ... -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:26 AM |