![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 24-April 09 Потребител N: 3377 ![]() |
Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти ![]() ![]() ![]() С Уважение: дизайнер Павел Влахов уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com skype: pavence |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Имаш хубава и разнообразна галерия, чекнах я. Особено макетчетата много радват, но...
Цитат ...че се старая да се развивам в насоки малко познати или по-скоро непопулярни в България - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета... Тука си в грешка. Тези неща не са никак непопулярни, освен ако не си в село Малък Тръмбеш. Има такива специалности в наши университети, а и половината ми клас се е залетял към тях. А и не бих казала, че скулптурата, пластиката, моделирането (а пък за интериора и дизайна е направо смешно да го кажеш) са непопулярни. Ако мислиш, че сте ти и още 5-6 души примерно - трябва да се запознаеш с малко хора ![]() И споко, никой не се плаши от „разнообразен асортимент от способности” ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:59 AM |