Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Малко дизайн и малко изкуство - Това съм аз :)
pablo3
коментар Apr 24 2009, 10:12 PM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 11
Регистриран: 24-April 09
Потребител N: 3377

Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти smile.gifsmile.gifsmile.gif. Винаги ще има кой да те хареса и кой не, няма средно състояние. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн, скулптури, изработка на детайли, промишлени изделия, екстравагантни отливки на скулптирани модели, фигури, изделия и корпуси за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства, изделия по индивидулна поръчка и тематика - седалки, стъкломатови мебели, малки обекти и изделия, макети на превозни средства, скулптури , калъпи, отливки, аеродинамични части и изделия и т.н. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в насоки малко познати или по-скоро непопулярни в България - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета.

С Уважение:
дизайнер Павел Влахов

уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Wolfheart
коментар Apr 25 2009, 09:38 PM
Коментар #2

Я свободен

Група: Приятели
Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

Типично по български "гледайте ме, аз съм най-великия, гледайте какви чудеса правя. Другите са някви аматьори и имитатори.". Както казват старите хора "В България са много вождовете и малко индианците. Никога няма да се оправим".

--------------------

Broken hearts are for assholes!

+Quote Post
pablo3
коментар Apr 25 2009, 10:45 PM
Коментар #3

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 11
Регистриран: 24-April 09
Потребител N: 3377

Абе човек ти четеш ли!!!! Значи извинявам се, че ви нарушавам спокойствието, просто споделям моите неща с ВАС. Какви вождове, какви индианци, какви велики, какви пет лева. Аз му говоря, той ми вика. Нито съм велик, нито съм индианец. Просто показах нещо и просто се излях ама от сърце и ти ми дрънкаш за някакви тъпотии. Аз съм човек, които споделя с други своето, знам не му е тук мястото, но какво пък предпочитания и хора колкото искаш. Така, че разбирай ме както искаш и бъди здрав.Въпреки всичко всеки си има мнение и дори да съм НАФЪФЛИЛ, аз показвам и ВИЕ оценявате нищо повече не искам. Защото явно както съм събудил положителното така ще ми го набутат други. Няма проблем и без това не ми се навлиза навътре. Защото аз "България няма да я оправя" ама поне се старая мъничко да си правя нещата без да обиждам или завиждам и на велик не се правя, просто си имам мнение. Стига се дърлихте недоволните и просто кажете - това ми харесва, а това не. В това е целия шибан проблем, че за едни съм нахален и надут, защото казвам истината, а за други съм някой, които просто си показва нещата и хората си споделят нормално и човешки. Добре бе къде в "Малко дизайн и малко изкуство" видяхте аз да Ви сера, обиждам и да си избивам насраните комплекси, отнася се за определената групичка недоволни спрямо мен. Кажете човек това става или това е лошо, нали здравей нов човек си ок, нещо различно пускаш макар да е малко встрани от нашите интереси, но си добре дошъл. Пък то ебати бълвоча бе. Нито ми се заяжда, нито ми се занимава да споря за велики или оправяне на държави. Няма смисъл да се надприказваме, защото явно ни се отдава повече във форумите отколкото навън на улицата и там където трябва. Затова ама изобщо не се занимавам да влизам във всякакви форуми ами само си показвам нещата и си пиша с хората, споделям си и си коментирам за конкретно нещо, простичко и без излишни глупости. Мога да се заяждам до утре с всеки недоволен ама само ще ми окапят очите и ще си изгубя времето.

+Quote Post

Пишете в тази тема
pablo3   Малко дизайн и малко изкуство - Това съм аз :)   Apr 24 2009, 10:12 PM
sgoh   Познай на кое ми дреме   Apr 25 2009, 12:21 AM
AXTUNG! Wehrwolf   Нека'е, нека да има важно е да има такива хор...   Apr 25 2009, 10:24 AM
Chimera   Имаш хубава и разнообразна галерия, чекнах я. Особ...   Apr 25 2009, 10:52 AM
pablo3   Не казвам, че сме малко и не казвам, че няма специ...   Apr 25 2009, 04:14 PM
abydos   The FUCK!   Apr 25 2009, 04:49 PM
In Death's Embrace   Цитат(pablo3 @ Apr 25 2009, 05:14 PM) защ...   Apr 25 2009, 06:56 PM
pablo3   Цитат(In Death's Embrace @ Apr 25 2009, 0...   Apr 26 2009, 10:19 AM
Wolfheart   Типично по български "гледайте ме, аз съм най...   Apr 25 2009, 09:38 PM
pablo3   Абе човек ти четеш ли!!!! Значи из...   Apr 25 2009, 10:45 PM
gadabout   Абе вие го убихте човека бе... Много по-българско ...   Apr 25 2009, 10:04 PM
sgoh   Ми нека си търси поле бе, ебати. Тука ли му е мяст...   Apr 25 2009, 10:11 PM
gadabout   Ахаха, да, ама които съм отказал, едва ли сме изгу...   Apr 25 2009, 10:15 PM
blood   Тоз е фанатично настроен, нищо против човечеца, да...   Apr 26 2009, 12:28 AM
blood   Щом се разбрахме, дай да чуем нещо на AS/DS   Apr 26 2009, 11:51 AM
Slash   Абе мислех да те гъбаркам, че си изпуснал една зап...   Apr 26 2009, 12:29 PM
pablo3   Случва се, спокойно на гъбаркане нося . Иначе то...   Apr 26 2009, 12:50 PM
sgoh   ^За нищо :Р   Apr 26 2009, 01:40 PM
pa®tci   И ние пушим цигарки "Кент" и дъвчем дъвк...   Apr 29 2009, 01:31 PM
Neurosis   не разбирам и грам ot нещата с които се занимаваш,...   May 1 2009, 10:27 PM
Nikola Bathory   Здрасти.   May 4 2009, 10:51 AM
pablo3   Здрасти   May 6 2009, 04:38 PM
MrsLinda   направо сте го разковали човечеца, в типично нашен...   Jun 16 2009, 08:01 PM
Sturmfuhrer   Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е прост...   Jun 16 2009, 09:38 PM
pablo3   Цитат(Sturmfuhrer @ Jun 16 2009, 10:38 PM...   Dec 5 2009, 04:45 PM
sgoh   @паблотри На мене ми стана интересно, коя детска ...   Dec 5 2009, 07:57 PM
gadabout   Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, ми...   Jun 16 2009, 09:41 PM
pablo3   Цитат(gadabout @ Jun 16 2009, 10:41 PM) Н...   Dec 6 2009, 11:30 AM
blood   Оф човече, форума не е посветен на теб, а на музик...   Dec 5 2009, 07:31 PM
scion_of_storm   гадабаут те защити, ти така реагираш. майната ти ...   Dec 5 2009, 08:05 PM
scion_of_storm   прости, и аз реагирах прекалено силно. бях изнерве...   Dec 6 2009, 12:49 PM
Sturmfuhrer   Вече се представи, а сега можеш да заповядаш и да ...   Dec 6 2009, 12:58 PM
pablo3   Да разбира се ще го имам в предвид   Dec 6 2009, 01:09 PM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 09:58 AM