![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ъм, това е нещото, което мразя доста силно. Като цяло какво мислите за лъжата и всичките й цветове? Разбирате ли, когато ви лъжат, когато са ви лъгали и последствията за всичките страни? Философията на лъжата... предполагам е доста сложна. Болестта, при която лъжата е главен симптом, как се наричаше?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Някъде бяха казали, че човек лъже всеки божи ден по над 10-20 пъти...като например "Съжалявам, че ви безпокоя...". Вярно, че израза е такъв, но като се замисли човек, наистина ли съжаляваш, че говориш с някой?
![]() Иначе сериозно: ако можеше без лъжа нямаше да я има. Много е тънка границата между дребни и сериозни лъжи, но понякога се налага, а понякога е чисто лицемерие. Едно е да излъжеш, че си бил на даскало, а вместо туй си отишъл да пиеш с дружките, а съвсем друго да кажеш например, че в петък вечер си работил до късно, и изобщо е абсурдно да си правил друго... Много зависи от човека. И аз съм лъгала. И приемам, че хората около мен също го правят, в един или друг момент. Но естествено на всяко лицемерно човешко същество му е гадно когато го излъжат. --> Aint it the truth -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 01:38 AM |