![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Привет от мен отново! От доста време насам не съм ви посещавала и така ще бъде до към осми юни.
Болката, която изпитвам в момента ме подтикна да отворя тази тема ![]() ![]() Нека започна аз ... дълга, дълга история, водеща началото си от 1989 година ![]() ![]() Болкоистория : два пъти шита без упойка - веднъж на брадичката ( като малка се изживявах като момче, движех се само в такива компании и правех какви ли не бели, тази рана беше от един върховен скок от люлка) - пет шева, и друг път на лакътя на дясната ръка - към десет шева. За тези, които не са били шити при такива екстремни обстоятелства - не е болка за умиране, няма са плашите ![]() Оставям възможността и вие да се "похвалите" -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
W0W...ot razkazite vi izglejda tolkova estestveno da si si 4upil,cepil ne6to ili padal ot nqkude i t.n.Dosega ni6to ne sum si 4upila..Ne sum padala ot visoko...az ili sum bila ot predpazlivite ili ne sum si izjivqla detstvoto kakto trqbva....
Smqtam 4e sega si nanasqm po golemi 6teti ot kolkoto do 10 godi6na vuzrast.. Edinstvenite incidenti bqha kogato tri puti v period ot 2 meseca si cepih bradi4kata na edno 6ibano durvo, na koeto iskah da se ka4a,no sled tretoto scepvane se otkazah....Drugo kofti izjivqvane be6e kogato se pri6tipah na nqkakva sguvaema stulba i mi otkusna malko meso ot kraka no sega belega e minimalen...i vse pak moite prejivqvaniq mi se struvat ni6tojni pred va6ite...AMa i brat mi ,koito e na 7 godini nito e padal, nito si e 4upil ne6to,kato izkliu4im momenta kogato be6e na 1-2 godini i kogato ne stane6e po negovata sqda6e i zapo4va6e da si udrq glavata v zemqta(nasledstvo ot men ,tova go pravq kogato sum piqna ,no ne v zemqta..)i v posledstvie na udarite ima edna postoqnna cicina na 4eloto... Maika mi e lekar..no az nikoga ne sum stupvala v bolnica..nito po bolest nito po rabota,injekcii samo vaksini sa mi bili. E gati bezinteresnata istoriq deto si imam,vse edno sum bila durjana v kletka ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:26 PM |