![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Привет от мен отново! От доста време насам не съм ви посещавала и така ще бъде до към осми юни.
Болката, която изпитвам в момента ме подтикна да отворя тази тема ![]() ![]() Нека започна аз ... дълга, дълга история, водеща началото си от 1989 година ![]() ![]() Болкоистория : два пъти шита без упойка - веднъж на брадичката ( като малка се изживявах като момче, движех се само в такива компании и правех какви ли не бели, тази рана беше от един върховен скок от люлка) - пет шева, и друг път на лакътя на дясната ръка - към десет шева. За тези, които не са били шити при такива екстремни обстоятелства - не е болка за умиране, няма са плашите ![]() Оставям възможността и вие да се "похвалите" -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
mi az sam si riazal kraka na edno staklo ot asansior deto beshe schupeno i padna
7 sheva biaha ama na drugia den imah izpit za kandidatstvane sled 7 klas ta biah kato voennoplennik nekav tam... inache vednaj padnah ot edna krusha ot polovin metar po gaz ta takava bolka prez jivota si ne biah izpitval... dve sedmicei edvam siadah :]]]] -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:34 PM |