Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> edin ot vas
the_SentineL
коментар Jun 1 2004, 03:01 PM
Коментар #1

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 64
Регистриран: 1-June 04
Град: София
Потребител N: 501

[SIZE=1][COLOR=blue] Zdraveite vsi4ki.Tva predstaviane e gotina formalnost (da ne se naduva admina sega), no niama da vi zanimavam mnogo sus sebe si, 6to do v poslednite 2 4asa 4etoh edno takovam koeto be6e subralo sled sebe si 3 stranici s pozdravi i mnenia, a niakude kum kraia, temata "novak", suvsem izblednia, hahahah:) Ta za men: na 24 sum, malko durti4uk ve4e, no edno toplo miasto v niakoi ugul, 4a6a vodka i vde 1kilovatovi koloni do men, ot koito da zvu4i "kingdom come"(durto kat men, hahaha:)) sa mi napulno dostatu4ni da se po4uvstvam kato udoma si w00t.gif No i bez tiah 6te se 4uvstvam kato udoma si, 6tot MY KONGDOM COME, bastards headbang[1].gif A serioznata pri4ina e: u doma, za6toto tova e metul-forum, a az umiram za 6ibania metul icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif Mi tva mai, bye za sa bye.gif
p.s. a da, mai triabva da spomena lubimi bandi i stilove. Mi 6tom triabva 6ts si kaja- kefia se na starite bandi, s tiah zapo4nah-Manowar po-to4no i sie, vie si gi znaete drugite. No v posledstvie mnogo po4na da mi se nravi tva det se vika GOTIC (vivaaa, rulzzzzzzz, da jiveiiiiii). Toi e lubimiat mi stil:Nightwish, Theatre of tragedy, Tiamat, Tristania, Therion, Catedral, Sirenia......... I da ne kajete 4e sum suvsem durt i ulegnal burzam da otmetna i grafata NEOmetul. Znam kolko spekulirana tema e tva-POD, KORN, RAGE
p.p.s. IN FLAMESSSSSSSSSSSSSSS wub.gif

--------------------
""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Undeadgirl
коментар Jun 1 2004, 04:12 PM
Коментар #2

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 82
Регистриран: 31-August 03
Град: София
Потребител N: 248

Цитат(the_SentineL @ Jun 1 2004, 01:01 PM)
p.p.s. IN FLAMESSSSSSSSSSSSSSS wub.gif

От сега те уважавам! biggrin.gif
Добре дошъл! bye.gif

--------------------
They think they know who I am
All they know is I love to kill
Face down, dead on the ground
Find me before another is found!
“Cannibal Corpse”

Long tome dead!

Unleash your Warrior Within
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th July 2025 - 06:20 PM