![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
[SIZE=1][COLOR=blue] Zdraveite vsi4ki.Tva predstaviane e gotina formalnost (da ne se naduva admina sega), no niama da vi zanimavam mnogo sus sebe si, 6to do v poslednite 2 4asa 4etoh edno takovam koeto be6e subralo sled sebe si 3 stranici s pozdravi i mnenia, a niakude kum kraia, temata "novak", suvsem izblednia, hahahah:) Ta za men: na 24 sum, malko durti4uk ve4e, no edno toplo miasto v niakoi ugul, 4a6a vodka i vde 1kilovatovi koloni do men, ot koito da zvu4i "kingdom come"(durto kat men, hahaha:)) sa mi napulno dostatu4ni da se po4uvstvam kato udoma si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. a da, mai triabva da spomena lubimi bandi i stilove. Mi 6tom triabva 6ts si kaja- kefia se na starite bandi, s tiah zapo4nah-Manowar po-to4no i sie, vie si gi znaete drugite. No v posledstvie mnogo po4na da mi se nravi tva det se vika GOTIC (vivaaa, rulzzzzzzz, da jiveiiiiii). Toi e lubimiat mi stil:Nightwish, Theatre of tragedy, Tiamat, Tristania, Therion, Catedral, Sirenia......... I da ne kajete 4e sum suvsem durt i ulegnal burzam da otmetna i grafata NEOmetul. Znam kolko spekulirana tema e tva-POD, KORN, RAGE p.p.s. IN FLAMESSSSSSSSSSSSSSS ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Здрасти и от мен
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:15 PM |