![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Пишете коя група поне според вас смятате, че и е време да се разпадне...
Тука май трябва и азз да кажа .... с мъка трябва да кажа MetallicA ![]() ![]() ![]() всичко си има край ... техния би бил не толкова велик след St.Anger... защо не се разпаднаха през 98 боже ?? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Фюрер, ако мога така да се обърна към теб...
Не знам как се оправяш с китарата, аз доста зле ![]() но от спецове съм чувал следното: това, че си много бърз китарист не означава, че си добър, а добрите китаристи могат да свирят и бързо и бавно... сега за солата: blackened one - убийствено соло the unforgiven - не е бързо, но солото е страхотно... за ст. ангер не знам що няма сола, както не знам и за мног от решенията на металика, на слейър и на мейдън - ми така са решили, така правят - дали е от комерсаилни или от творески подбуди си е техен пробелм - мисля си, че тях лично ги боли дали феновете го одобряват или не... единственото което мога да направя за да ти отговоря на този въпрос е, да мине всичко нормално, да гледам металика в австрия и белград както съм го запланувал и после ще напиша тук дали са се справили добре или не... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 06:18 PM |