![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Мнения за развитието на групата?
Страхувам се да не се отплеснат съвсем в прога, предвид живо изпълнение на Руун, което току-що са качили на www.myspace.com/enslaved Разбира се, съпорт са и на Опет в Америка... дано не се вкиснат ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
"Спомням си скептичността ми към ”Ruun”, която още и досега си е останала" - Изключително странно! При всичките ми разговори с фенове на Инслейвд се твърди, че Руун е най-добрият им...и аз неволно се съгласявам (макар че все още настоявам на Вертебра - справка блог на www.myspace.com/dianachav ) Руун е някаква безметежна, ясна и цялостна красота; шедьовър, какъвто често се получава спонтанно веднъж в кариерата. Кулминация, един вид...докато Вертебра е по-нататъшното артикулиране на последната в поглъщащи дълбини, изискващи дълго слушане...
Инак за мен Инслейвд са красотата на контрапункта - отнесената атмосфера (получена от иновативен за метъла интрументален подход - вж. например поставянето на барабаните в записа..) срещу убийствения интензитет на Grutle и съвършено изразителната му фраза. Плаша се обаче да не го направят беквокал... ![]() "Pink Floyd влияния (най-вече в ”Ground”)" - Пинк Флойд - навсякъде! Че то в Руун като да ги няма... ![]() Тази група никога няма да ми омръзне. Винаги успяват да ме изненадат, при това винаги приятно. Мисля си, че Вертебрае е най-добрия им албум от години насам (лично за мен)! Изключително музикантски албум. В него има всичко - има техника, има идея, има развитие в музиката. Хората яко слушат 70-тарски прог рок (според самите тях) и такива моменти, умело вплетени и леко изкривени от призмата на Enslaved определено пораждат РЕСПЕКТ. Поклон пред тази група - много повече от любимци!!!Поздравявам ви с Reflection!!! Поздрави и за теб!!! Избрал си да ни поздравиш с любимото ми парче от Vertebrae!!Иначе пак ще кажа...с хората, които настояват на Руун - казвам Вертебра; с тези, настояващи на последния - Руун! ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 11:53 AM |