![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Мнения за развитието на групата?
Страхувам се да не се отплеснат съвсем в прога, предвид живо изпълнение на Руун, което току-що са качили на www.myspace.com/enslaved Разбира се, съпорт са и на Опет в Америка... дано не се вкиснат ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Ау, тука ме настъпи по мазола. Сатирикон...За мен Ейдж ъв Ниро е брилянтен, както и Диаболикал. 2006 уцелиха джакпота, 2008 го повториха. Каква ти идейна криза...при Сатирикон всичко е страст, която не угасва! Перфектни музиканти (Спайръл Архитект, нещо повече?), модерен индустриализиран звук...А идеята е ясна - пентаграми, зъбци, дяволизъм
![]() Не виждам с какво парчета като Die By My Hand, Sign of the Trident, Black Crow отстъпват на Pentagram, Rite of Our Cross...даже напротив!!! Но говорим за Инслейвд...опасявах се иманно да не "узреят" прекалено. ![]() Инак за последните два си говорим...ами Иса?!! Подкрепям казаното от теб с пет ръце - няма слаб албум, няма празно...всичко, създадено от тях, лъха на сериозност и искреност. Инслейвд влагат себе си в музиката, а не трябва ли да прави това всеки артист (не халтурист)! И някак си ми се струва, че ако съвсем изпрогресивеят, това ще е техият комерсиализъм...или суета, ако искаш. Но нека съвсем не мислим за подобен вариант ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 12:04 PM |