![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
Да бест игра според мен е Tony Hawk 4 а от екшъните може да се каже че е Silent Hills
..............................................а най-добър съм на Counter-Strike въпреки че вече ми е супер тъпа ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
Цитат(RAPTOR @ Jun 1 2004, 11:17 AM) Цитат(Undeadgirl @ May 31 2004, 07:51 PM) Лична класация: 1. Legacy of Kain series (просто култ!); * Silent Hill (all) (играе се на тъмно!) ; * Alien VS. Predator (all) (-II-); * Neverwinter Nights (така се прави RPG); * Prince of Persia: Sands of time (перфектната игра); * Medieval: Total War (чудесна стратегия); * Resident Evil (all) (неумираема игра...буквално); * Drakan: Order of the Flame (стара, но ненадмината); * AoM:the Titans (пъти по-добра от WCIII); * Sacred (100 пъти по-добро от Диаблото!). Играй и Alone in the Dark 4 ... Е това как се играе на тъмно ![]() За Drakan съм абсолютно "ЗА". Просто неповторима игра & атмосфера. Sacred я изтеглих преди 1 месец, да съм я играл 6 часа ... Стана ми безинтересна, не знам що ![]() ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще пробвам Alone in the Dark ![]() ![]() -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 12:07 PM |