![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам, че темата ни е до болка позната.
Идеята ми дойде, след като същата се появи във форума на METALbg.com. Искам просто да сравня вашето отношение към въпроса с тамошните реакции и мнения. Вижте ТУК за какво говоря... -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Не съм попадала на подобна тема, по простата причина, че не се ровя много из "чужди" форуми
![]() За мен "метълист" или по-правилно "метъл" ... а бе всъщност не знам кое, как и защо е правилно да се използва, но важното е, че ще ме разберете. Та всеки може да е метъл, в зависимост от това дали иска да бъде, дали иска хората да го възприемат като такъв, защото мнозинството не ни одобряват. Не трябва непременно да се обличаш в черно, да имаш екстравагантна прическа, да носиш тъмен грим шипове по врата и ръцете, за да те приемат в групата на слушащите тази музика ... съдя по себе си, защото се обличам в собствен стил не се водя по теченията, но това не е попречило на някой метъл да ме уважава по-малко ... Накратко е това! Важно е какво чувстваш ! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 12:48 AM |