![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Пахахха, верно ли няма тема, бе? Пахахха..
Абе сега реших да тръгна да слушам нещата им след КултО е живО. Бе ебаси яките, честна дума :Д Супер ме кефят, двойно повече като гледам някакви тру блекари как казват неща от типа на "Омг гей пънк метъл, омг гей, гей, дей солд аут" и прочие простотии. Блек пънк рок'н'рол, курви! O_O Ще вземат ми харесат повече от "омг, основите на блека"! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Много специална банда за мен, която пасва в един куп настроения прекрасно. Мога да ги слушам навсякъде и по всяко време. Старите неща са дефиницията за класика в блека, това е и любимата ми част от дискографията на бандата. Последните тави обаче са страшно сполучливи също, с малкото изключение в лицето на "FOAD", за който така и не успях да разбера какво по дяволите му е толкова адски якото. Непосредствените му съседи, "The Cult is Alive" и "Dark Thrones and Black Flags", показват защо толкова ми харесва тази банда - тотален непукизъм към всичко, към всяко едно очакване как трябва уж да звучат, с пиянски ентусиазъм и с много енергия. Готови да ви го натопорчат, ако ги погледнете на криво.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:41 PM |