![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Няма тема за една от най-главните стоунър банди, тъй че ще заима.
Какво мислите за тях, кефят ли ви, как става работата? Страничните проекти на Гарсия също са яки. Аз ще си позволя да заобичам еп-то им още под името Sons of Kyuss. All I know You'll never change me The hate in me Is boilin in my veins тупца тупца -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
една от най-яките стоунър банди, просто няма какво да ги коментираме тях, любимият ми албум е Welcome to sky valley!!!
айде поздрав с Supa Scoopa and Mighty Scoopa ![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 02:29 PM |