![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Привет от мен отново! От доста време насам не съм ви посещавала и така ще бъде до към осми юни.
Болката, която изпитвам в момента ме подтикна да отворя тази тема ![]() ![]() Нека започна аз ... дълга, дълга история, водеща началото си от 1989 година ![]() ![]() Болкоистория : два пъти шита без упойка - веднъж на брадичката ( като малка се изживявах като момче, движех се само в такива компании и правех какви ли не бели, тази рана беше от един върховен скок от люлка) - пет шева, и друг път на лакътя на дясната ръка - към десет шева. За тези, които не са били шити при такива екстремни обстоятелства - не е болка за умиране, няма са плашите ![]() Оставям възможността и вие да се "похвалите" -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Hahah. Takiwa neshta rqdko sa mi se sluchwali. Spomqnm si edin UJASEN grip koito prejiwqh. Blizo 10 dni bqh kato prikowan za legloto. Towa izglejda malko neseriozno za tazi tema, no da wi kaja beshe gadno. Drugo neshto... chupil sym si glawa, no krainici ne (bqh wnimatelno lape). Nqkoi spomena zybolekari. Trqbwa da kaja che az OBICHAM da hodq na zybolekar. A onaq mashinka deto prai bzzzt bzzt bzzzt e mnoo qka
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:33 PM |