![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам, че темата ни е до болка позната.
Идеята ми дойде, след като същата се появи във форума на METALbg.com. Искам просто да сравня вашето отношение към въпроса с тамошните реакции и мнения. Вижте ТУК за какво говоря... -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат Не трябва непременно да се обличаш в черно, да имаш екстравагантна прическа, да носиш тъмен грим шипове по врата и ръцете, за да те приемат в групата на слушащите тази музика .... не се водя по теченията .... Т'ва е вярно. Аз например се обличам в черно, не защото така 'е прието', а защото наистина ми харесва. Останалото не ми е навик, просто защото не ме влече. Колкото до теченията, те са за мен нещо много, ама много тъпо, което просто уеднаквява хората. Затова не ги следвам. Цитат ....а защото просто така ми харесва, затова днес сам с черни дънки, фанелка на сепултура, верига и кубинки.... Мда, точно това казвах, макар че аз си шляпам по маратонки в дъжда. И това, смятам, не значи, че съм по-малко метъл. Цитат Единствената уговорка е наистина да слушаш музиката, а не да я възприемаш като нещо странично. А! Виж за какво си говорим! Сеп, айде, моля ти се, да го обясниш това на нашите, дето все ме гледат накриво, когато ги игнорирам, слушайки си Rebellion in Dreamland напр.! Цитат To trqbwa da se pochuwstwa. Trqbwa da wyzpriemesh filosofiqta na stila. Ili po tochno filosofiqta na liubimiq si stil .... Edin metalist ne trqbwa da se smqta za neshto poweche ot edin chalgarin ili raver. Дааа, много правилно. Едно е все пак да мразиш чалгата, съвсем друго е да мразиш тези, които я слушат. Е, тия дето ми надуват главата с нея, когато се опитвам да заспя вечер, все пак си ги мразя, ама то е защото изобщо не се съобразяват. И аз обичам да си гръмвам колонките, но не го правя в 2-3 посред нощ. Но по повод цитатите от другия форум. Аз също метнах едно око там, и всъщност ми е трудно да го асоциирам с метълски такъв. Мне знам, повечето метъли, които познавам, не боравят с такива думички, или поне аз не ги засичам да го правят. Може би е само мое лично наблюдение, но, The_Rage, метълите не ръсят такива 'бисери'. Разгледайте само ТОЗИ форум. Колкото и да сме сдърпвали по разни теми, някой да е псувал така просташки? А мисля, че две мнения няма, че тук слушаме метъл, нали? -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 05:24 PM |