![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам, че темата ни е до болка позната.
Идеята ми дойде, след като същата се появи във форума на METALbg.com. Искам просто да сравня вашето отношение към въпроса с тамошните реакции и мнения. Вижте ТУК за какво говоря... -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат Може би е само мое лично наблюдение, но, The_Rage, метълите не ръсят такива 'бисери'. Разгледайте само ТОЗИ форум. Колкото и да сме сдърпвали по разни теми, някой да е псувал така просташки? А мисля, че две мнения няма, че тук слушаме метъл, нали? mi po foruma ne moje da se sydi. se pak tuka ima nqkvi pravila i tem podobni, a i ne kazvam 4e metalite sa prostaci. ne stava vypros za psuvane kogato se karash s nqkoi ili neshto takova....stava duma za psuvane na ulicata kato: "mama mu fuck you ,glei go tva kolelo kvo e qko" (tva e samo typ primer de.. ![]() ...no da kajesh 4e metalite koito psuvat ne sa metali e malko....stranno SPARK |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 03:22 AM |