![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Hora-bih iskal da razbera kakvo mislite za sporta.dali spored vas e ne6to hubavo i polezno,ili pulna zaguba na vreme.li4no az smqtam 4e sportut e super qko ne6to.purvo-toi e polezen za zdraveto i bez nego 6te se prevurnem v debeli tupi 6i6kovzi.az ot gore-doly ot 5 meseza treniram karate i moga da vi kaza 4e rezultatite sa mnogo dobri.taka pone mislq az.izkam da 4uq i va6eto mnenie po vuprosa dali sportut e zizneno vazen za horata ili e zaguba na vreme i pari.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Тренирала съм известно време спортни танци и много ми харесваше, лошото е, че съм забравила (почти) всичко. А уж движенията влизали в мускулната памет и можели да се възстановяват дори несъзнателно! Малкият ми братовчед, който е състезател, беше прекъснал покрай изпитите в 7 клас и са му казали, че му трябва 1 година да стигне предишното ниво, е , аз нямам подобни намерения. Иначе преди 2 години ходех на пилатес и йога курсове, понякога си ги практикувам сама в нас. Като цяло не съм от спортните натури, които са опитвали всичко, тук повечето сте ми доста про
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 12:38 AM |