![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сега се присетих отново за тях след затишие от почти година о.О
Как тъй няма тема, спомням си че голяма част от форума беше възхитена от миналогодишната Теогония ![]() Та...за мен са много добра група, която вече си надхвърля предишно-установените рамки. Вярно, че като гърци имат едно ужасяващо произношение, но то не е прекалена болка за умиране, понякога почти не се усеща. Lucifeeeeeeeeeeer over Londonnnn ^^ Или един A sorrowful farewell ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Хаха, да е жив и здрав!
"Dear Diana, I was born on the 29th of June.I will be really interested in creating my hororscope that even i do not have enough time to deal with i am always interested. I would like to make you and one question...How did you manage and you express yourself in so good English? Usually people on Bulgaria do not know good English. By the way I would also love to check out BB King cause i have never seen him alive!" Има и още по-смешни, но по-лични...Едно се четеше горе-долу така: "Аз не тръгвам с майка й, но го поемам често и така ми е добре" ![]() Май по-як от Сатир, да...Сатир не винаги е 100%, докато Сакис е абсолютен (секс)машин ![]() Тука го щракнах като ме зяпаше от сцената ![]() Кво да си говорим... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=RpKYR9AaURY http://www.youtube.com/watch?v=uelkeTZaEQA А аз очаквах този концерт да не ме изкефи, понеже свириха само първите четири албума...няма братче!!! Май никой концерт скоро не ме е хвърлял в такъв транс, честно... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 04:30 AM |