![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам, че темата ни е до болка позната.
Идеята ми дойде, след като същата се появи във форума на METALbg.com. Искам просто да сравня вашето отношение към въпроса с тамошните реакции и мнения. Вижте ТУК за какво говоря... -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jun 2 2004, 02:42 PM) Не знам,но лично аз като чуя думата "металист"(мразя тази дума-много селско ми звучи) си представям някой с фланелка на Metallica или Iron Maiden. problem s metallica i maiden li imash? napulno sam saglasen s mnenieo na blood_freak horata kato chuiat metal si predstaviat niakoi celia v cherno s verigi i prochie a tva che triabva d asi toleranten kam drugite stilove... ne znaia za vas ama az lichno mnogo se iznerviam kato vidia niakoe 13 godishno lape s chuval s dve dupki vmesto gashti cigara v usta bluza i varhu neia potnik s nomer 13 (naprimer) na nego.tva obleklo po podhojda na niakoi kombainer -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 03:23 AM |