![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Та тука има една веселичка новина...
Вчера в интервю за ПРО-РОК фронтмена на Overkill Bobby "Blitz" Ellsworth e споделил, че групата планира да направи концерт в България, като част от европейското им турне. Така че да се надяваме... -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
И аз Overkill не съм успяла да си кльопна досега, не знам защо. Изключително са ми симпатични, слушам товаааа-онова понякога, ама нещо нъц. Май трябва да им дам още някой и друг шанс, но нещото, което явно не понасям у тях са си вокалите, тук Нелката може да се изкаже по-цветисто.
![]() Kreator не го коментирам, не ги и слушам впрочем напоследък (не че темата е за тях, само да си отбележа аз). Добре, че е Латинката да ме подсещя понякога за тях. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 05:44 PM |