![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам, че темата ни е до болка позната.
Идеята ми дойде, след като същата се появи във форума на METALbg.com. Искам просто да сравня вашето отношение към въпроса с тамошните реакции и мнения. Вижте ТУК за какво говоря... -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Интересно ми е, защо винаги говорейки за музикалния стил 'Метъл' се стига до дискусия за външния вид на почитателите.
Нали уж това се води за културата на свободомислещите, различните, тези непризнаващи модата... И пак са се изнамерили стереотипи и ограничения, които ни вкарват, явно или не чак толкова, в своеобразен калъп. Много от метъл-феновете са като сглобявани на конвейер, където единствената опция е: Select band name (за надпис на тениската и/или суитчера). Черни дрехи, вериги, кубинки, дълга коса... банално отвсякъде. Какво ще кажете вие? -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 07:31 AM |